Judo Mati clubkampioenschap 2019
De DE SERVICE DIE WIJ TE BIEDEN HEBBEN

DRIE GRATIS PROEFLESSEN

Bij ons krijgt u altijd drie gratis proeflessen. Waarom drie en niet gewoon één of twee zoals bij heel veel andere plekken? Ten eerste, elke les is anders. Ten tweede, willen wij ook graag weten of u kind een klik heeft met onze lessen, de rest van de groep en niet te vergeten met de leraar natuurlijk. Ten derde, heeft iedereen tijdens de eerste proefles zijn of haar hoofd vol met heel veel andere dingen en nieuwe indrukken. Tijdens vervolg lessen is dit al minder en kan er veel meer gefocust worden of hij of zij de sport nou echt leuk vindt. Dit en nog veel meer is waarom wij vinden dat drie proeflessen beter zijn dan één. Alles draait bij ons om grondigheid en kwaliteit! Ook bestaande leden die een andere budosport willen doen, zijn van harte welkom voor drie gratis proeflessen.

Wilt u uw zoon of dochter opgeven voor drie gratis proeflessen klik dan hier

Service MATI

Geef uw zoon of dochter nu op voor drie gratis proeflessen!

spreekbeurttas

SPREEKBEURTTAS JUDO

Voor de leden die op school een spreekbeurt of presentatie willen geven over Judo, is er speciaal de spreekbeurttas samengesteld. In deze tas vind je tal van verschillende items variërend van alle kleuren banden tot en met de echte zwarte band. Afbeeldingen en posters die je kan laten zien tijdens je presentatie. En er zit een dvd in met video’s van en over de Judobond. Maar ook zitten er nog verschillende kleine boekjes in waarin je heel veel informatie kan vinden over Judo en wedstrijden. Over bijvoorbeeld het ontstaan van de judosport, spelregels bij wedstrijden en diverse andere onderwerpen. Kortom meer dan genoeg om een hele spreekbeurt mee te vullen.

Denk jij de spreekbeurttas te kunnen gebruiken, vraag hem dan hier aan. Vul duidelijk in voor wie het is, wanneer je hem nodig hebt en op welke locatie je hem wil hebben. We helpen je graag als je nog verdere vragen hebt. En natuurlijk horen we achteraf heel graag hoe je spreekbeurt verlopen is.

GRATIS SPORTADVIES

Bij Sportschool MATI wordt iedereen aangemoedigd om te sporten. Sporten en bewegen is immers belangrijk voor iedereen maar zeker nog voor kinderen die nog in de ontwikkelingsfase zijn. Naast een goede gezondheid zorgt sporten bij kinderen ook voor een betere ontwikkeling van het gehele lichaam. En dan hebben we het niet alleen over je spieropbouw en conditie, maar het helpt je ook zenuwen en botten beter te ontwikkelen. Aangetoond is dat bij kinderen die vaak aan sport doen waarbij de botten regelmatig belast worden (bijvoorbeeld het vallen bij Judo) de kans op osteoporose (botontkalking) op latere leeftijd veel minder is. 

Uiteraard zien wij het liefste dat iedereen aan zelfverdedigingsporten zouden doen. De wereld zou er dan in ieder geval veel vriendelijker uit zien. Wij geven graag het beste advies in de keuze van de sport van uw zoon of dochter. Mocht dat iets anders zijn dan wij te bieden hebben dan krijgt u dat ook gewoon eerlijk te horen. 

Judo MATI clubkamioenschap 2019
Kleine judokas

MOGELIJKHEDEN TOT STAGE LOPEN

Er is bij ons de mogelijkheid voor scholieren die een affiliatie hebben met sporten om een maatschappelijke stage te volgen.

Meerdere scholieren zijn je voorgegaan. Bedenk wel dat wij de stage serieus nemen en je zeker ook opdrachten zal krijgen om jezelf te ontwikkelen. 

Natuurlijk hebben wij stagiaires gehad die al lid bij ons waren of lid geweest zijn. Maar dit is absoluut geen voorwaarde. Laat je dus niet afschrikken en neem indien je de mogelijkheden wil bespreken om stage bij ons te doen door contact met ons op te nemen via het contact formulier.

SAMENWERKING

Wij werken graag samen. Want door samenwerken ben je sterker.

Wij geven clinics en workshops op bijvoorbeeld school, demonstraties tijdens evenementen e.d.. Maar ook speciaal op maat gemaakte weerbaarheidstrainingen voor uw bedrijfspersoneel etc. of val-training voor een wielrenploeg of paardrijmanege

Is er interesse om iets samen met ons te doen of te organiseren dan staan wij hier zeker voor open. U kunt ons via het contact formulier bereiken.

Wij werken onder andere samen met:

Sportstimulering Nederland
Breda Actief
Sjors Sportief
Stichting leergeld

Kleine judokas
Judo MATI clubkampioenschap 2019

SCHOOLJUDO

Wij willen natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen kennis kunnen maken met de grote voordelen die Budo sporten hebben op de maatschappij en ontwikkeling bij kinderen. Wij geloven echt en sterk in de overtuiging dat als iedereen een buiging voor elkaar maakt en leert wat Budosporten kunnen betekenen voor je ontwikkeling en zelfvertrouwen we veel meer respect voor elkaar krijgen. Ongeacht geloof, kleur, overtuiging of komaf. 

Daarom bieden wij ook op vaste en/of incidentele basis SchoolJudo aan. Wij vinden dat je niet vroeg genoeg kunt beginnen met het aanleren van deze motorische, sociale en empathische vaardigheden. Dit voorkomt bijvoorbeeld ook pesten! 

Voor alle Basisscholen die hier ook zo over denken en hun antipest protocol willen uitbreiden en kracht bijzetten kunnen deze altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.